Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 iul 2011 - Anul XVI, nr. 176 (4774)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Totul se plăteşte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De ieri în două săptămâni ar fi trebuit să aibă loc două evenimente: inaugurarea noului Stadion Naţional (sau cum i-o zice până la urmă, că şi „23 August” s-a tot metamorfozat până a devenit „Lia Manoliu”) şi, cu acest prilej, prezenţa pe acesta a reprezentativei Argentinei, mai mult istorie şi legendă decât performanţă, dar totuşi eveniment, din moment ce printre selecţionaţi se presupune că s-ar fi numărat şi Messi, Higuain, Tevez şi Di Maria. Cel puţin asta ne dădu de înţeles Naşu’ în memorabila-i conferinţă de presă de alaltăieri, al cărei scop era de a informa, sobru şi oficial, aşa cum îi stă bine oricărui cap al Mafiei, că Argentina tocmai ne-a dat ceea ce Dinamo primeşte de mulţi ani din partea tuturor galeriilor patriei pe toate stadioanele cu excepţia celui propriu (dacă l-or mai avea...): că toţi cei 4 artişti erau prinşi ferm în contract, aşa că şi dacă s-ar fi dat cu capul de toate zidurile de la Nou Camp şi Bernabeu, alde Mourinho şi Pep n-ar fi putut să-i oprească pe Messi şi Higuain de la grătarele cu mititei şi şpriţachele aferent ce urma să sfârâie şi, respectiv, să bolborosească fix pe 10 ale lunii august, anno domini 2011, pe mal de Dâmboviţa. Numai că la aşa contract „benga”, domnu’ Naşu’ a omis să stipuleze (asta nu-i înjurătură, dragi fotbalişti şi şefi de FRF) şi ceva referitor la eventuale daune în caz de neprezentare. Aşa că în conferinţa de presă, cu aerul ăla demn (aţi sesizat vreodată că bagabonţii, când se dau demni – şi domni! – par de două ori mai bagabonţi?) de oficial intern şi european, Naşu’ s-a dat nu doar demn, ci şi victimă. Chestia absolut haioasă e că vorbele-i ziceau una, dar dincolo de ele se putea lesne percepe activitatea furibundă a singurului său neuron, mesajul subliminal transmis de acesta fiind cam aşa: „Cum fac, mânca-v-aş, cu lozu’? Cum le dau io banu’ înapoi la papagalii care a pus botu’ şi s-a făcut membri la fan-clubu’ lu’ Naţionala, ca să-şi poată lua, sanchi, bilete la panaramă? Bă, da dacă fraierii e chiar fraieri, cum crez io, ă? Ia hai că le-o dau p-asta...”. Şi ne-a dat-o: că poate Andorra, că poate biletele rămân valabile la meciul cu Franţa, că poate.... În fond, dacă el, nesimţitul, împreună cu nesimţiţii de Răzvan Lucescu, Mutu, Marica, au distrus retragerea lui Ronaldo, de ce n-ar proceda şi Argentina la fel? Măcar în ideea că totul în viaţă se plăteşte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Totul se plăteşte.
 Vizualizări articol: 866 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Totul se plăteşte5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei