Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 mar 2011 - Anul XVI, nr. 60 (4658)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Fotbal alogic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Eu nu i-aş plânge foarte tare de milă lui Arsenal. În două săptămâni a ieşit din toate cupele, a Ligii, a Angliei şi a Campionilor. Oricum la ultima nu avea şanse reale pentru triumf final. De aceea, i-a rămas ce-i mai important, campionatul. Fabregas trebuie remotivat, căci pentru suporterii tunarilor campionatul în Anglia poate fi cel puţin pe aceeaşi treaptă cu Liga Campinilor. În plus, un trofeu intern de asemenea amploare îi lipseşte şi lui, personal. Pentru asta, sincope precum 4-4 cu Newcastle sau 0-0 cu Sunderland trebuie să dispară. Nici opoziţia celor de la Manchester, în ciuda victoriei de sâmbătă, nu este de speriat. Trupa lui Fergusson a dat la început impresia de invincibilitate, până s-a găsit cineva să-i ciobească smalţul. În momentul de faţă, Arsenal e pe doi, la trei puncte în spate şi o partidă de recuperat, pe terenul lui Tottenham. Meciul direct cu Manchester va fi la sfârşitul lui aprilie, la Londra, deci se va putea juca sezonul alegând armele. Se poate vorbi şi de uzura suplimentară la care ar putea fi supusă Manchester, dacă va continua în Liga Campionilor. Pentru asta ar trebui să fie de acord Marseille, pe care o văd capabilă să joace rolul lui Porto, în acel final agonizant, tot pe Old Trafford, cu golul fără de care Mourinho n-ar mai fi fost propulsat pe orbită... Un 0-0 sau 1-1 chiar sunt scoruri de luat în seamă la Manchester-Marseille, 1-0 fiind şi el prin preajmă.

Revenind la Arsenal, Wenger n-a mai izbutit un titlu de pe vremea lui Henry, sau de pe vremea lui Tony Adams, sau de pe vremea când jucau pe terenul vechi! Punând toate astea în balanţă, mă declar suporterul tunarilor în acest final de sezon, mai ales că alternanţa Manchester-Chelsea a devenit cam obositoare. Trebuie recuperat Walcott, protejat fragilul Van Persie, valorificat mai bine Chamakh, chiar şi Bendtner, responsabilizaţi mai mult Nasri şi Arşavin, un pic cam rispitori. Am enumerat doar jucători ofensivi, fiindcă apărarea mai debilă trebuie compensată de atac.

Fără vreo legătură aparentă, chiar în acest moment Cassano dezamorsează bomba etapei, reuşind egalarea în meciul Milanului cu codaşa detaşată Bari, pe San Siro!! Cică Ibrahimovic ar fi luat roşu direct pentru un henţ (!), şi astfel liderii din Italia ratează desprinderea faţă de verişorii interişti în, poate, cel mai dezechilibrat meci al sfârşitului de săptămână. Păi într-un astfel de fotbal alogic (nu ilogic!), cât mai valorează părerile despre Arsenal sau Manchester?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fotbal alogic.
 Vizualizări articol: 1107 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Fotbal alogic5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei