Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 feb 2011 - Anul XVI, nr. 34 (4632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Echipa pentru Bosnia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Să nu ne pierdem în amănunte sterile despre ce-am fost şi ce-am ajuns. Mai bine să ne mulţumim cu faptul că am reuşit în dese rânduri să ne ridicăm la nivelul mediocru al gazdelor cipriote. Concluzia care contează este destul de clară: se conturează echipa pentru Bosnia. Bineînţeles, dacă încercăm să interpretăm lucrurile logic, dar să ne punem şi în pielea lui Lucescu junior, ca la şah. Tătăruşanu e un pic peste Pantilimon, dar probabil că selecţionerul nu va schimba ordinea preferinţelor sale. Pentru postul de fundaş sunt cele mai multe dubii. Deocamdată, uşor avantaj al lui Maftei în faţa absentului Săpunaru, cu Râpă la mică distanţă. Apoi, măcar la înşiruirea de nume, apărarea merge şnur: Chivu, Tamaş, Raţ.

La mijloc, pe dreapta, golul l-a salvat pe Torje în faţa lui Roman. Dinamovistul reuşeşte să alterneze centrările prin spatele porţii cu unele sclipiri de moment, în timp ce rapidistul parcă e o funcţie de gradul I, liniar şi monoton. Locul lui Rădoi în centru va fi luat de Alexa, despre care remarcam şi la amicalul cu Italia cât de bine intrase în joc. Va face cuplu cu Florescu, oricât vor strâmba unii din nas. Ajuns la 25 de ani, Ropotan nu şi-a depăşit condiţia, probabil va avea traiectoria lui Tararache, absolut rezonabil pentru cariera proprie, paralel cu naţionala. Pe stânga, Zicu va rămâne doar alternativa din repriză, deocamdată Deac arată mai multă vână. Simplu în atac, Stancu şi Marica, chiar dacă în turneul ăsta amândoi au lăsat mult loc de mai bine.

Din ploaia de amicale de miercuri, a ieşit în evidenţă contradicţia braziliană dintre o intrare idioată a lui Hernanes cu talpa pe pectoralul lui Benzema şi acea şerpuire parcă infinită a lui Dani Alves. În deja supraexpusul duel Messi-Ronaldo, primul a mai triumfat încă o dată, cu ajutor de la Di Maria, un coleg de club al portughezului. Moldovenii lui Balint au trecut incredibil de greu de Andorra, care a deschis scorul în 10 oameni, gazdele reuşind să egaleze şi să întoarcă scorul abia după ce au rămas şi ele în 10! Tot la capitolul curiozităţi, toate golurile din meciul Bulgaria-Estonia, scor 2-2, s-au înscris din lovituri de la 11 metri!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipa pentru Bosnia.
 Vizualizări articol: 972 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Echipa pentru Bosnia5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei