Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 aug 2010 - Anul XV, nr. 193 (4484)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Ilie Galerie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Atunci când se mai televizează câte un meci la nivel naţional, emoţiile sunt mari. Inclusiv pentru antenişti care au lăsat prezentarea echipelor pe ecran cât să baţi de două ori din palme. La Steaua nu mi-am făcut probleme, dar eram curios să identific după nume nişte fotbalişti de la oaspeţii din Brăneşti. Mi-am pus pofta în cui. Am putut citi doar Cernea şi Marincău, dar măcar pe ei i-am identificat. Marincău mi s-a părut mai modest decât acum vreo cinci ani, la un meci Unirea Alba Iulia – FC Argeş, când era un tânăr promiţător. După aceea, prin fapte, a ieşit în evidenţă fâşneţul Nicoară, care ar fi putut scoate mai mult din cele câteva faze pe care le-a dus aproape de limită. Dincolo, la Steaua, trebuie să spunem că, în ciuda celor două goluri ale lui Stancu, Tănase a fost cel mai bun! Ne-o fi dat el deseori prilej de ironii, dar ceva calitate are. Cu puţină mobilă la etaj, deja ne luam viteză în a-l proclama urmaşul lui Mutu. Desigur, deja a călcat apăsat pe urmele giuvaerului, doar că drumul era un pic greşit. Oricum, luni seară a reuşit o serie impresionantă de pase filtrante, şi alde Xavi ar fi fost invidios.

Totul până la arbitru… Prin cele două uimitoare penalty-uri, Colţescu n-a făcut praf meciul, s-a făcut pe el, scuze pentru formulare. Probabil că Steaua oricum câştiga, căci şi lovitura împotriva ei a fost scoasă din joben, dar Colţescu poate deja să treacă la tenis, acolo deja există fileul între adversari, care se ating doar la sfârşit de meci, când îşi strâng mâinile.

Două vorbe şi despre Ilie Dumitrescu. În ciuda previziunilor sumbre, eu cred că îl va prinde  paltonul în Ghencea. Becali nu va fi foarte ofensiv la adresa lui, din simplu motiv că nu-şi mai poate permite. Cu un program avantajos şi puţin noroc (pe care, de exemplu, Dorinel nu le-a avut, făcând egal cu Dinamo într-un meci controlat în marea lui majoritate; dacă ar fi câştigat atunci în Groapă, cine ştie pe ce traiectorie s-ar fi înscris echipa sa!), Ilie ar putea deşcătuşa energii pozitive la Steaua. La Radio Sport Total, Banciu şi Stănescu făceau un exerciţiu de imaginaţie extremă, încercând să ghicească gloriile steliste care îi vor succeda lui Ilie. Printre cei vehiculaţi, Iulian Miu şi Joe Panait! Deci asta e ideea, Becali nu mai are cu cine să-l schimbe pe Ilie, fără el ar pierde şi bruma aia de public care a mai rămas. Oricum, Ilie poate sta liniştit, deşi galeria n-a venit la meci, el are galeria lui, de artă…

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ilie Galerie.
 Vizualizări articol: 735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ilie Galerie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei