Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 iun 2009 - Anul XIV, nr. 134 (4120)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


La spartul târgului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu voia dumneavoastră, am să mă hazardez să dau niscai pronosticuri pentru ultima etapă acum, când mai sunt vreo 7 ore până să fluiere ăia rămaşi (din neatenţia DNA, desigur) liberi începutul sfârşitului de campionat. Joi, când veţi citi rubrica asta, veţi şti deja rezultatele, deci şi dacă am avut sau nu dreptate.
În ordinea inversă a şanselor, să începem cu Dinamo care joacă în „deplasare” (ghilimelele vor să sugereze că la Piteşti ăştia se simt ca acasă, că doar nu degeaba în anii ăia parcă şi mai trişti decât ăştia, echipa se numea Dinamo Piteşti) contra unei echipe al cărei patron se tot cere în libertate... iar dinamoviştii nu şi nu!, că cică mai au de anchetat. Ceea ce mă face să cred că un eventual 1-2 sau 0-2 i-ar putea scurta considerabil zilele de arest domnului Penescu.... Şi vă rog să nu-mi veniţi cu chestii d-alea, cum că Procuratura e una şi Poliţia alta, că nu ţine...
A doua ar fi Poli Timişoara. Sau prima? Aici intervine bizareria din întreg fotbalul românesc: Poli se bate la titlu sau la preliminarii de Champions’ League? Şi care dracu’ o fi explicaţia amânării verdictului de la T.A.S.? Că după ce te baţi vreo juma’ de an cu toţi, parcă nu-i tocmai normal să ceri tocmai tu, Iancu, tergiversarea finalizării. În sfârşit, să zicem că se bate chiar la titlu, cu Urziceniul, nu doar pentru locul 2, cu Dinamo. Jucând la Braşov care tocmai a bătut-o pe Dinamo, logic ar fi să nu poată lua mai mult de un punct. Dacă ar fi vreun Liverpool, da, mai-mai ai merge pe o victorie în deplasare şi un titlu smuls la finish. Fiind însă doar Poli, nu o văd în stare de mai mult... decât dacă Niculae, patronul Braşovului, este curat-curat şi-i dă mâna să se-ncontreze (tot!) cu Dinamo. Vorba-i: Răzvan ce zice? Îşi permite să-i lase definitiv cu capu-n soare (tot!) pe Dinamo, după ce le-a tras-o în ultima etapă mizând pe cartea demnităţii absolute? Va pactiza cu Timişoara împotriva duşmanului comun? Pronostic: 1-1.
În sfârşit, ca şi ajunsă campioană, echipa din Urziceni are de îndeplinit formalitatea obţinerii unui singur punct. Urziceni nu vrea mai mult, Steaua nu poate mai mult, aşa că zic tot 1-1.
Concluzia? Ufff! Bine că s-a terminat naibii! Rău e că de la toamnă mai începe unul.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La spartul târgului.
 Vizualizări articol: 745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 7 voturi
La spartul târgului3.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bolnav(ule) trimis de
(11 iun 2009, 15:16:58
acum poate-ti dai seama cat esti de tampit. reciteste "articolul".

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei