Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 aug 2008 - Anul XIII, nr. 183 (3864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Iarăşi mult zgomot?!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Recunosc, deşi îmi propusesem să nu mai scriu aprioric despre transferuri, intenţionam să abordez şi eu direct subiectul Rădoi. Dar când, de câteva zile încoace, aproape orice editorialist bătătoreşte poteca, parcă ar fi de apreciat frumuseţea unui drum ocolit. Oare cum se vede invers, de la ei către noi?! Am intrat pe varianta italiană a lui google şi am tastat “radoi”. Deşi iniţial mi se sugerează că am vrut să scriu “radio”, apar câteva mii de referinţe. Site-uri şi bloguri care se alimentează între ele, culminând cu citarea directă a... sursei: “Steaua confirmă, Rădoi la Inter”! Bineînţeles, numele lui Becali şi suma de 14 milioane apar şi ele, urmate îndeaproape de varianta împrumutului pe 2 milioane. Şi dinspre Inter chiar nimic?! Pe pagina oficială de Internet a clubului apar trei rezultate la căutarea după numele stelistului. Cea mai recentă se referă la “autorete Radoi”, deci episodul Rosenborg, iar celelalte – la două meciuri dintre Italia şi România, ambele pierdute, din 2003 şi 2001!

Toată povestea aduce cu flăcăul de boier care întoarce capul după frumuseţea satului, prilej sigur pentru neamurile acesteia de a urni pregătirile de nuntă. Dar cum conaşul începe să facă feţe-feţe, hai că acceptă şi căsătoria de probă. Deşi asta ar însemna să se coboare la alde Borcea, care aşa-şi bate joc de frumuseţile din bătătură...

Vă spun deschis că ironia mea n-are nimic de-a face cu Rădoi, pe care îl apreciez ca fotbalist şi îi doresc să se împlinească în această calitate şi în altă parte decât la umbra lui Becali. Însă felul în care a bătut naşu’ toba mă face să mă întreb dacă nu cumva el a vărsat găleata cu lapte. Dacă oficialii interişti vor şti să aprecieze ca gargară orice scoate patronul din Ghencea pe gură, şanse ar mai fi!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iarăşi mult zgomot?!.
 Vizualizări articol: 982 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iarăşi mult zgomot?!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei