Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 120 (5327)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Viorel Horodenciuc, filosoful cu chipiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De la filosoful cu chipiu Viorel Horodenciuc, şeful Poliţiei Locale Suceava, am aflat că „Nimic nu e perfect, doar Dumnezeu”. Aceasta a fost reacţia domnului Horodenciuc după ce presa a scris că sistemul de supraveghere video instalat în Suceava este nefuncţional. Şi, de aceea, poliţia nu are la dispoziţie imagini de la atacul barbar al unor derbedei asupra clienţilor unei terase aflate la intrarea în cartierul Obcini. Atacul a avut loc în plină zi.

În urmă cu doi ani, în municipiul Suceava a fost inaugurat proiectul „de creştere a siguranţei cetăţeanului şi prevenire a criminalităţii”. Proiectul a costat, atenţie, peste 500.000 de euro!!! 425.000 de euro au venit de la Uniunea Europeană, iar cotizaţia municipalităţii a fost de 80.000 de euro. Firma bucureşteană UTI a montat 108 camere video în apropierea unor şcoli şi grădiniţe, a unor instituţii publice, parcuri şi pieţe, şi la intrarea în oraş.

În ziua inaugurării proiectului, un reprezentant al companiei UTI declara: „Facilităţile puse la dispoziţie sunt de ultimă oră şi standard oriunde în lume. Acestea asigură posibilitatea monitorizării şi identificării continue a oricăror incidente din zonele monitorizate. Sistemul reprezintă o investiţie foarte eficientă realizată de municipiul Suceava, deoarece oferă o platformă de comunicaţii şi monitorizare video pe care se pot dezvolta sisteme cu funcţionalităţi adiacente de gen monitorizare a traficului, comunicaţii între instituţii ale administraţiei locale etc.” 

Cică, vremea nefavorabilă defectează sistemul de monitorizare. Asta ar însemna ca atunci când bate vântul ca nebunul ori când bucăţile de grindină sunt cât oul de porumbel sau cât mintea de miliţian să se întrerupă, pentru o perioadă lungă de timp, telefonia mobilă şi transmisiunile prin cablu ale televiziunilor. Totuşi, la 500.000 de euro, sistemul de monitorizare al Sucevei ar trebui să funcţioneze şi dacă toţi meteoriţii care dau târcoale Rusiei şi-ar da întâlnire pe o terasă din Suceava. Apoi, în ultima vreme, cel puţin, în Suceava n-au fost furtuni.

Şeful Poliţiei Locale, filosoful cu chipiu Viorel Horodenciuc, spune că „nimic nu e perfect, doar Dumnezeu”. Pe de altă parte, nimeni nu ar trebui să fie de neînlocuit, nici măcar Viorel Horodenciuc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viorel Horodenciuc, filosoful cu chipiu.
 Vizualizări articol: 3374 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 10 voturi
Viorel Horodenciuc, filosoful cu chipiu5.0510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu e prima data trimis de
(29 mai 2013, 16:52:06
...cand domnul cu chipiu o da cu mucii-n fasole; adevarul ca ar cam trebui sa iasa a doua oara la pensie (ca are si pensie militara).

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei