Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 feb 2010 - Anul XV, nr. 37 (4328)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Lansare de carte „Cuvinte din Cer. Medjugorje în mileniul III”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Complexul „In Memoriam” din Suceava a găzduit, joi, 11 februarie, lansarea volumului „Cuvinte din Cer. Medjugorje în mileniul III”, autor dr. Doina Hasneş-Ciurdariu. Cartea a apărut cu binecuvântarea Î.P.S. Nicolae Corneanu, mitropolitul Banatului, şi conţine „flash-uri” din pelerinajele autoarei la Medjugorje.
Medjugorje este o localitate din fosta republică Bosnia-Herzegovina, în traducere, „între munţi”, în care, începând din anul 1981, Fecioara Maria s-a revelat unor copii simpli, cărora le-a spus: „Sunt Prea-fericita Fecioară Maria”. Medjugorje a devenit un loc de pelerinaj atât pentru credincioşii ortodocşi, cât şi pentru cei romano-catolici.
În cele patru volume , „Pelerin ortodox la Medjugorje”, „La Medjugorje se înalţă spre cer suspine şi se coboară miracole”(volumele Işi II) şi ultima apariţie, „Cuvinte din Cer. Medjugorje în mileniul III”, autoarea a vrut, aşa cum ne-a mărturisit, „să o surprind pe Maica Domnului într-un «flagrant delict al minunilor», al generozităţii şi delicateţei cu care Ea intervine în viaţa noastră a tuturora, fiind aceeaşi Marie din Nazarethul Galileei”.
Cartea se bucură de un cuvânt de învăţătură din partea unui înalt ierarh, întâi stătătorul scaunului mitropolitan bănăţean, Î. P. S. Nicolae Corneanu, care în prefaţă arată că „având Cuvântul lui Dumnezeu în chemările Prea Sfintei Fecioare, să îl susţinem şi să-l urmăm, mai întâi prin pilda noastră, deoarece Ea încă se mai pogoară, aceasta fiind o mare mângâiere şi speranţă”.
La manifestarea de suflet au participat, alături de autoare, şi soţul acesteia, ing. Aurel Hasneş, preoţi, prieteni, scriitori suceveni şi pelerini la Medjugorje. Aceştia din urmă au povestit din miracolele la care au fost martori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lansare de carte „Cuvinte din Cer. Medjugorje în mileniul III”.
 Vizualizări articol: 1036 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Lansare de carte „Cuvinte din Cer. Medjugorje în mileniul III”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei