Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 iun 2008 - Anul XIII, nr. 139 (3820)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Ce simbrie ia Cupidon de la Google?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cupidon demonstrează că ştie să ţină pasul cu modernitatea vremurilor; astăzi, el nu mai ţine în mână un arc anacronic cu săgeţi, ci un „mouse” de calculator, folosit pentru a-şi chiti şi a-şi pocni pacienţii de pe internet. Pentru un zeu ca el, care are de îndeplinit un plan substanţial de îndrăgostiri, e mult mai practic aşa: bărbaţi şi femei, sub imperiul dorinţelor specifice naturilor singuratice, nu-şi mai prăpădesc vremea cu flirturi riscante, ci aleg să navigheze voiniceşte pe canale eficiente, cu monitorul în faţă. Îşi vor întâlni oare marea iubire, vâslind romantic, în gondole electronice? Dacă nu azi, atunci poate că mâine, ori poimâine sau măcar răspoimâine? Cu siguranţă că da. Zeul cu tasta e un zeu serios, pe care se poate conta.

Din cauza penuriei de timp liber, curând, foarte curând, problemele de amor îşi vor creşte substanţial randamentul, până vor ajunge la următorul pisc: Ea şi El - eterna Femeie şi eternul Bărbat - îşi vor intersecta inimile, conduse de mouse-ul visător al calculatorului, pe cărările virtuale. Buuuunnnn! Vor flirta ei niţeluş, vor schimba câteva fotografii şi câteva fraze pline de politeţuri; iar apoi, pentru ca a doua zi să nu fie frânţi de oboseală la joburi, se vor adulmeca şi se vor săruta tot pe internet, pentru a câştiga timp şi pentru a se cunoaşte mai în amănunt.

Buunnn! În week-end, îşi vor deschide din nou cu emoţiune computatoarele, pentru a se contopi şi trupeşte, fiindcă aşa e obiceiul; dar, pentru a nu-şi boţi hainele şi pentru a-şi economisi caloriile atât de necesare în viaţă, vor opta tot pentru aşternuturile virtuale, care se şi curăţă mai uşor, fără detergent.

Dacă legătura va continua să curgă tumultuos şi se vor impune pe deşte şaibele maritale - numite uneori şi „verighete” - cununia civilă, împreună cu cea religioasă se vor ţine, din comoditate, tot pe internet. Mireasa virtuală va purta o rochie de-un alb virtual şi va ţine în mâini un bucheţel virtual; nunii virtuali vor avea înfipte şi ei în piept flori virtuale, preoţi virtuali vor ţine slujbe virtuale şi vor stropi cu agheazmă virtuală; nuntaşii - unul şi unul, în fapt lista de „messenger” a mirilor - vor dansa virtual „braşoveanca”, „damen-tango” şi „cazacioc”... Va curge în valuri şampanie virtuală iar la o vreme se va fura virtual mireasa... Şi, pentru ca nunta să fie şi mai de poveste, consacratele plicuri cu bani vor fi plătite online, în caz de întârziere percepându-se penalităţi de 1% pe zi sau iar dacă va fi cazul, rău platnicii vor fi somaţi prin mail.

Dacă într-o zi cuplul se va confrunta cu necesitatea unui succesor, El şi Ea, tot pentru a nu-şi pierde timpul, îşi vor depune gameţii într-un cont comun, dintr-un site specializat. Peste nouă luni, nou-născutul va putea fi descărcat gratuit, iar dacă se va întâmpla să se nască gemeni, părinţii vor beneficia de un discount de 50 la sută din tariful abonamentului la reţeaua de cablu unde sunt conectaţi.

Spune drept, Cupidoane, ce simbrie iei lunar de la Google?
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce simbrie ia Cupidon de la Google?.
 Vizualizări articol: 893 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ce simbrie ia Cupidon de la Google?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Genial trimis de
(16 iun 2008, 12:34:42
extraordinar,poti sa iei premiul gramy pt frumosul articol!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei