Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 oct 2014 - Anul XIX, nr. 247 (5756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Colţul cititorului

Apelul Partidului România Mare către suceveni

Partidul România Mare - Filiala Suceava face un apel la cetăţenii judeţului care au în piept o inimă de român adevărat, care gândesc româneşte, la cei sărmani, batjocoriţi şi umiliţi în aceşti 25 de ani. Vremea vorbelor a trecut. Acum e vremea oamenilor de caracter, iubitori de Neam şi Ţară şi cu frică de Dumnezeu. Timp de 25 de ani am primit de la politicieni doar motive de a nu merge la vot, prin promisiunile lor mincinoase şi prin traiul greu pe care ni l-au oferit. Astăzi, tot ei încearcă din nou să păcălească oamenii prin programe false, prin mii de afişe şi benere cerşindu-vă din nou votul. Treziţi-vă! dragi suceveni şi nu vă mai lăsaţi păcăliţi din nou. A venit momentul să fim cu toţii prezenţi la vot pentru a nu mai putea fi furate alegerile. A venit momentul să votăm un patriot, un OM cinstit, un OM cu credinţă şi frică de Dumnezeu. Un OM de valoare care a demonstrat în aceşti 25 de ani că luptă pentru Ţară şi popor – patriotul Corneliu Vadim Tudor. De 25 de ani s-a luptat şi a rostit adevăruri despre Ţară, despre politicienii mafioţi. Din aceste motive şi-a făcut mulţi politicieni duşmani. Aceşti duşmani l-au scos din Parlamentul României pentru că le strica jocurile, afacerile. Au încercat să distrugă şi Partidul România Mare, dar n-au reuşit. E greu să dobori un patriot ca Vadim, e greu să distrugi Partidul România Mare, partid Naţionalist care nu va dispareniciodată!

Partidul România Mare există în toată ţara, în toate judeţele ţării. Partidul România Mare există aici la Suceava şi în toate localităţile Sucevei.

Dragi suceveni! Nu v-aţi săturat de aceleaşi şi aceleaşi figuri care vă împuie capul cu aceleaşi minciuni şi promisiuni, de atâţia ani?

Aşa de uşor sunteţi de păcălit?

Nici acum n-aţi înţeles cine e cinstit şi vrea binele ţării şi cine, dimpotrivă, e un fariseu şi un om fără Dumnezeu?

Există un singur OM care cu ajutorul Bunului Dumnezeu, vă poate reda lumina ochilor, demnitatea, dreptul la o viaţă mai bună.

Fraţilor! Mergeţi la vot şi votaţi CORNELIU VADIM TUDOR!

Nu veţi regreta niciodată!

Dumnezeu să vă ajute!

 

Vasile Cerlincă – vic. organizatoric filiala PRM Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Apelul Partidului România Mare către suceveni.
 Vizualizări articol: 1405 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Apelul Partidului România Mare către suceveni1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei