Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 mar 2015 - Anul XX, nr. 51 (5863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


A venit vremea ca ghiocelul Băsescu să fie cules

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suportăm noi multe, nu şi când ne este jignit bunul cel mai de preţ: inteligenţa. Asta pentru că noi, oamenii inteligenţi din România, am rămas foarte puţini şi vom fi din ce în ce mai puţini.

Cu mândra priponită – dar nu de-o garofiţă, precum calul lui Gheorghiţă din cântecul popular -, Băsescu vine acum şi ne insultă inteligenţa, după ce zece ani ne-a insultat constant simţul esteticului şi simţul măsurii. El spune că dacă s-or fi luat bani negri pentru campaniile sale electorale, treaba asta se făcea cumva pe la dos, fără ştirea lui.

Ei, serios? Chiar dacă te-ai jura pe familia ta din ce în ce mai numeroasă, tot nu te-am crede! Într-o zi, după ce vor exista dovezi clare ale relaţiilor „apropiate” cu Udrea, vei susţine că nu-i exclus să fi avut contacte cu ea, dar că n-ai ştiut nimic, fiind probabil drogat în prealabil de Ponta.

Mă îneacă revolta, gândindu-mă la lecţiile pe care ni le ţinea ipocritul sub umbrela căruia se vehiculau – reiese acum - tone de euro. Amintiţi-vă numai rânjetul sadic cu care ne lua şapte rânduri de piele, justificându-se senin că ţara e săracă şi altă cale de a evita falimentul naţional nu există. Iar în vremea asta, tovarăşa sa de doctrină stabilea traseul unor remorci pline cu euro, fără ca şpăgile să-i fie impozitate. Păi nu ziceai tu, Băsescule, că orice venit trebuie impozitat? De ce banii ăia, negri sau gri, nu au fost taxaţi?

Angel graţios, mi-ar plăcea să se aducă în discuţie şi modalitatea în care gingaşa-ţi copilă a ajuns parlamentăriţă europenească! Există informaţii că fiecare lider pedelist a trebuit să rupă o ciozvârtă din voturile partidului, pentru a le îndrepta spre buzata lui tati. 

Eu îl sfătuiesc pe Băsescu să stea cumincior zilele astea primăvăratice în casă şi să reziste mâncărimilor care-l împing să-i mai tragă un rând de vizite Elenei Udrea. Să stea în casă, pentru ca nu cumva vreo fire mai romantică să-l confunde, aşa pur cum se dă, cu vreun ghiocel. Şi, Doamne fereşte, să-l rupă, pentru a-l da cuiva în dar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A venit vremea ca ghiocelul Băsescu să fie cules.
 Vizualizări articol: 1865 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 10 voturi
A venit vremea ca ghiocelul Băsescu să fie cules4.6510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de praz Ziua de marți, numită și Marțea Încuiată, este ziua în care se respectă aceleași interdicții ca și în săptămâna precedentă. Femeile nu au voie să coasă sau să țeasă pentru a nu fi pedepsite de Caii lui Santoader. De asemenei,... Citeşte