Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 dec 2014 - Anul XIX, nr. 298 (5807)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Olguţa şi Victorel: Miss Plagiat şi Mister Plagiat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Milităm şi noi, alături de restul lumii emancipate, pentru egalitatea între sexe. Că orice adunare fără prezenţa damelor e nu doar injustă, ci pe deasupra ternă. Tendinţă e vizibilă şi în interiorul partidelor politice. Că nu de pomană PNL şi-a ales ca preşedinte o femeie, una chiar faină, în locul drojdierului Orban, care ţintea şi el la butoiul cu şefie.

PSD a venit şi el cu o mişcare asemănătoare, pentru a-şi promova femeile merituoase. Prin urmare, primăriţa Craiovei a fost şi ea prinsă cu doctoratul vopsit. Astfel, pe palierul furtului intelectual, „doctorul” Ponta nu mai e singur cuc. Are o parteneră. Nu de viaţă, că acolo locul e ocupat, ci o parteneră de plagiat. „Hai, dragă, să plagiem ceva împreună!”, îi propune el, pe un ton şăgalnic.

S-a constatat că cu cât plagiatul e mai evident, cu atât gura celui deconspirat se lărgeşte mai mult. Olguţa – pentru intimi, All Guţa sau simplu Guţa - ca o ţaţă ce este, face panaramă de acoperă până şi zbieretele săracului porc sacrificat în aceste zile. Tărăboiul ei se aude din înapoiata Oltenie până în ţinuturile, nici ele foarte dezvoltate, ale Botoşănilor.

Guţa are multă energie neconsumată, mai ales de sorginte sexuală, că în PSD mai toţi stau prost cu potenţa. Primăriţa cea focoasă ne-a demonstrat acest lucru şi în campania electorală, când se lua de Iohannis de parcă era un vecin de-al ei de tarla.

- Las’ că vă arăt vouă cine-s eu, bă! Voi mă luaţi pe mine la refec? Voi îmi umblaţi la doctorat?

Mai rămâne ca, după exemplul şefului de partid, să-şi năimească şi ea martori mincinoşi. Eu zic să-i dea zor, atâta timp cât madam Andronescu mai e disponibilă.

Până la urmă, se va înmuia şi ea, cum a făcut-o şi şeful Victor. Din al cărui tupeu de altădată nu i-a mai rămas nimic, fiind acum ca un şoarece lung şi prost, scos din apă. A cărui faţă de sinistrat de inteligenţă nu mai induce pe nimeni în eroare acum.

Nici nu mai vrea. Dacă e nevoie, dă în scris că e un tâmpit. Tot ce-şi mai doreşte e să fie lăsat să plece la sânul bruxellez al Dacianei. Dacă nu s-o fi săturat şi aia de-un luzăr ca el.

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Olguţa şi Victorel: Miss Plagiat şi Mister Plagiat.
 Vizualizări articol: 1549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Olguţa şi Victorel: Miss Plagiat şi Mister Plagiat5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rade plaga de "plagiator" trimis de
(22 dec 2014, 20:12:39
Mey narcise tu si securistii tai aciuati ca paduchii cam peste tot in corpul tarii , voi v-ati gasiti sa aratati cu degetul , voi care santeti buba hidoasa si plaga purulenta de care nu va scapa in veci aceasta tara atat timp cat in fruntea tarii il loc sa fie barbati bravi si demni in adevaratul sens al cuvantului sant puse toate jucariile trase de arc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei