Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 nov 2014 - Anul XIX, nr. 278 (5787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Gagici mişto la puşcărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O foarte veche şi foarte mare nedreptate din sistemul penitenciar românesc este pe cale să fie dreasă, iar noi nu putem să ne declarăm decât satisfăcuţi. Mai satisfăcuţi ca noi sunt doar deţinuţii de sex bărbătesc, care umplu celulele din sumbrele aşezăminte. Celule care de acum încolo, măcar puţin, îşi vor mai lepăda din tristeţea lor dezarmantă.

Pentru că, în fine, dame faine, tipe aproape fatale, bunăciuni semimortale din cel mai sus cocoţat high-class românesc, sunt arestate în aceste zile şi poftite politicos în spaţiul pervers al puşcăriei. Gagici mişto, puţuline una şi una, ajunse în funcţii cheie ale statului prin protecţia unor tătici politici, ca să nu le spunem de-a dreptul peşti.

Dacă le întrebi, îţi răspund că au ajuns pe merit. Meritul lor e că şi-au folosit, până la epuizare fizică, arsenalul primit de la natură. Sunt toate superbăciuni, unele chiar premiante la concursuri de miss, e drept că judeţene, acolo unde se alege farmecul femeiesc al ţării. Sunt fetele deştepte, care au ştiut unde să se lase gâdilate de flocii mustăţii lui Nelu Oltean şi de complexele piticului Boc. Sunt dame de lux, ale căror conturi de farmec fizic se accesează doar cu cardul de plăţi nelimitate. Sunt supermuierile politicii româneşti, care-şi fac cumpărăturile doar de la Paris şi London în sus.

Iată-le cum primesc acum - când prostimea înfometată şi înfrigurată îşi redactează scrisorile către un Moş Crăciun tot mai zgârcioban – ceva la care nu s-au aştept nici o clipită. În locul cătuşelor de mătase roz ale celor mai alese fantezii cu clienţii lor din politică, ele capătă cătuşe din oţel tăios, care se strâng pe încheieturi de-ţi rup mâinile, dacă nu le ţii cuminţi în poală.

Priviţi-le pe aceste bucăţi de carne în carcasă! Defilarea lor pe tocuri spre puşcărie n-are nimic din eleganţa cerută de covoarele roşii cu care erau obişnuite. Haideţi, fetelor, curaj!

Totuşi, fără Elena Udrea parcă formaţia nu are lider.

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gagici mişto la puşcărie.
 Vizualizări articol: 2590 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Gagici mişto la puşcărie5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei