Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 oct 2012 - Anul XVII, nr. 239 (5144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Anda Călugăreanu se răsuceşte în mormânt

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Părinţii mei au un pick-up vechi acasă, o sculă de aia care învârte nişte discuri cât roata de la haltere. Am zis odată „hai să-l ducem în boxa de vechituri” şi am văzut în ochii lor cum apar mărgele de lacrimi, cum face pălinca ardelenească, atunci când o torni în pahar. Pick-up-ul e „Tesla”, o marcă cehească de renume, şi încă învârte discul cu spor. Un moşneag electric care se ţine bine.

La el mai ascultă bătrânii mei Anda Călugăreanu, Dan Spătaru, Aurelian Andreescu şi alţi răposaţi cu ciocârlia-n gât. Eu mă folosesc de serviciile „Youtube”, dar ei au pick-up-ul lor sfânt. Ah, da, mai ţin pe undeva şi un magnetofon rusesc. Ăla funcţionează cu benzi magnetice, dar mai mult stă, decât funcţionează. E un obiect de muzeu în toată regula, fiindcă benzile şi-au pierdut vocea prin demagnetizare. Aşa cum se întâmplă şi cu noi, oamenii, numai că numim altfel fenomenul.

Foarte tare nu-mi place Anda Călugăreanu, vă spun cinstit. Are o voce groasă, fără modulaţiile fierbinţi ale unei Bonnie Tyler, de exemplu. Dar pe ai mei îi tuşează. Cânta ea într-o perioadă alături de fostul soţ, Dan Tufaru, până când vocile li s-au dezlipit, pe calea divorţului. Mai cânta şi cu Florian Pittiş, care avea şi el o voce din fundul butoiului... Cânta, încântând o generaţie.

La ora asta, marea solistă se ocupă cu învârtitul în mormânt. Ultimele dezvăluiri legate de fiica sa o îndeamnă la aşa o activitate. Fie-sa a ajuns o boschetară, o obeză cumplită pentru văz, că la alte simţuri nici nu mă mai gândesc. Pe lângă asta, se mai laudă şi cu libido imposibil de înfrânat. Da, libidoul acela despre care am învăţat la facultate că e uriaş la persoanele oligofrene.

Acuma, cu indignare în glas, s-a dezvăluit că fiica Andei Călugăreanu şi a lui Dan Tufaru se prostituează. Cred că ăsta e lucrul cel mai puţin grav, răul cel mai mic. E mai bine să facă asta, decât să dea în cap la oameni. Bine măcar că deviaţiile sexuale patologice ale bărbaţilor îi furnizează clienţi. Şi poate că ar trebui ajutată să schimbe locaţia undeva prin Amsterdam, unde rândurile perverşilor sunt mai groase.

Cică femeile obeze sunt căutate ca pâinea caldă la Amsterdam. Eu aşa am auzit.

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anda Călugăreanu se răsuceşte în mormânt.
 Vizualizări articol: 1523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Anda Călugăreanu se răsuceşte în mormânt3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei