Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 nov 2012 - Anul XVII, nr. 265 (5170)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Bal

Bobocii de la Colegiul Alimentar şi-au desemnat Regina Frumuseţii în cadrul unei petreceri pe ritmuri latino

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Petrecere mare pe ritmuri latino, o fiesta în adevăratul sens al cuvântului, a avut loc vineri seară pe scena Casei de Cultură din Suceava, unde elevii Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară şi-au sărbătorit bobocii şi le-au urat bun venit în şcoala lor.

Balul Bobocilor de la Colegiul Alimentar a debutat, aşa cum era şi normal pentru o fiesta, pe ritmuri latino, cu mult chef de distracţie şi cu multă voie bună. După ce doi dintre prezentatorii balului au deschis petrecerea, cortina scenei a fost ridicată şi cele zece perechi de concurenţi s-au prezentat pentru prima oară publicului prin intermediul unui dans, bineînţeles latino. Două luni de pregătiri, atât le-a luat organizatorilor să pună pe picioare această fiesta la care au fost invitaţi vineri seară toţi elevii Colegiului Alimentar, profesorii liceului şi nu numai.

După deschiderea în ritmuri de dans, a urmat prezentarea nominală a perechilor de concurenţi, după care, petrecerea a continuat cu un nou dans, de data aceasta modern, pus în scenă de trupa Strong Sensation, formată din foşti şi actuali elevi ai colegiului. După acest moment, Dumitriţa şi Adrian au venit în faţa publicului cu un moment umoristic, urmat de un nou dans, susţinut de data aceasta de şase băieţi „macho”, coordonaţi de profesoara Cătălina Tănase.

 

Aptitudinile concurenţilor, aduse în faţa juriului

După câteva minute de destindere uşoară a celor zece perechi de boboci, concurenţii au fost rechemaţi în faţa publicului, pentru o probă prin care trebuiau să-şi demonstreze aptitudinile. Bobocii au ales să danseze ca la o fiesta, pe ritmuri  de merengue sau passo doble, au recitat poezii sau aforisme aparţinând unor cunoscuţi poeţi din America Latină sau au interpretat vocal sau instrumental o serie de melodii, fiecare încercând să  arate publicului şi juriului că sunt talentaţi.

După această nouă întâlnire cu bobocii şi după sfârşitul probei de aptitudini din cadrul concursului de Miss şi Mister, balul a continuat cu o prezentare de modă aparte, o prezentare de ţinute vestimentare deosebite, toate confecţionate din materiale ecologice, reutilizate. Astfel, hârtia creponată, pungile de plastic, dar şi alte materiale considerate de unii inutile au fost transformate în haine de scenă adevărate, purtate şi prezentate cu multă eleganţă de elevii liceului.

 

După inedita prezentare de modă, fiesta de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară a continuat cu alte momente artistice menite a distra publicul spectator, scenete umoristice, dans modern, muzică uşoară sau muzică pop, în interpretarea elevilor de la acest liceu.

 

Probă de dans în paşi latino

Nu a durat foarte mult şi oamenii serii, cei 20 de boboci, au fost repoftiţi în scenă, pentru o nouă probă de concurs, cea de dans. Concurenţii au trebuit să demonstreze că pot ţine piept unei petreceri în adevăratul sens al cuvântului şi să arate că ştiu să danseze pe ritmuri de vals, latino, reggae, prezentându-şi în acelaşi timp şi ţinutele de seară.

Spectacolul de la Colegiul Alimentar a mai fost completat de o nouă serie de scenete umoristice şi momente muzicale pentru toate gusturile, apreciate de public.

Invitaţii speciali la fiesta organizată la Colegiul Alimentar din Suceava au fost artiştii Emil Lassaria & Caitlyn, care au susţinut un spectacol antrenant pentru publicul prezent la bal.

De departe, însă, cel mai aşteptat moment al serii a fost bineînţeles decernarea premiilor şi anunţarea câştigătorilor titlurilor de Miss şi Mister Boboc 2012 ai Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară.

 

Opt boboci au cucerit podiumul

Mai întâi au fost desemnaţi şi anunţaţi câştigătorii titlurilor de Miss şi Mister TusiRomania, aceştia fiind Ioana Agheorghiesei şi Vasile Ilk. Locul III pe podium a fost ocupat de concurenta Anişoara Ermolae şi, din nou, de Vasile Ilk, de două ori câştigător în seara balului.

Pe locul II s-au clasat bobocii Ioana Agheorghiesei, şi aceasta câştigătoare pentru a doua oară la bal, şi Alexandru Gagiu.

Mult aşteptatul anunţ şi premierea celor mai frumoşi boboci s-a făcut în cele din urmă, iar titlurile de Miss şi Mister Boboc 2012 ai Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava au fost câştigate de Carolina Ursu şi de Robert Moscaliuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bobocii de la Colegiul Alimentar şi-au desemnat Regina Frumuseţii în cadrul unei petreceri pe ritmuri latino.
 Vizualizări articol: 3353 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Bobocii de la Colegiul Alimentar şi-au desemnat Regina Frumuseţii în cadrul unei petreceri pe ritmuri latino4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei