Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 nov 2010 - Anul XV, nr. 275 (4566)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pentru 30-45 de minute

Peste 25.000 de euro, pentru artişti şi trupe, cap de afiş la Balurile Bobocilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Peste 25.000 de euro au încasat artiştii invitaţi să cânte la Balurile Bobocilor organizate în acest an de liceele din judeţ, iar cel mai mare preţ l-a cerut fosta reprezentantă a României la Eurovision 2009, Elena Gheorghe.

Cântăreaţa a primit de la organizatorii balului Liceului cu Program Sportiv Suceava suma de 1.950 de euro, iar pe scenă a stat aproximativ 45 de minute, din care a cântat efectiv circa jumătate de oră.

Cu trei săptămâni înaintea balului celor de la „Sportiv” (10 noiembrie), Elena Gheorghe a fost cap de afiş la Balul Bobocilor Colegiului Naţional „Nicu Gane” Fălticeni (21 octombrie), iar suma cerută atunci de impresarul artistei a fost cu 200 de euro mai mică, 1.750 de euro.

 

Nightlosers şi Animal X, câte 1.800 de euro  

Seria balurilor bobocilor 2010 din judeţul Suceava a fost deschisă de DJ Sava & Raluka, care au venit la Balul Bobocilor de la Colegiul Agricol Fălticeni (7 octombrie) contra sumei de 1.100 de euro.

Cei doi şi-au cântat hiturile şi la balul Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava (28 octombrie), pentru 1.200 de euro.

După Elena Gheorghe, în topul sumelor primite de artiştii invitaţi la balurile liceenilor din judeţ se numără cei de la Nightlosers, invitaţi de Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” (13 octombrie), şi Animal X, cap de afiş al balului Colegiului Naţional „Dragoş Vodă” (15 octombrie), ambele formaţii primind câte 1.800 de euro.

 

Connect-R, Alex Velea şi Andreea Bălan -1.600 de euro fiecare

Câte 1.600 de euro au încasat şi Connect-R, invitat la balul celor de la Grupul Şcolar Nr. 1 din Câmpulung Moldovenesc (22 octombrie), Alex Velea, la Colegiul Naţional de Informatică Suceava (29 octombrie), şi Andreea Bălan, la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava (5 noiembrie).

Fosta jumătate a trupei Andre a cântat şi la Balul Bobocilor organizat de Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” Siret (12 noiembrie), încasând şi de aici 1.400 de euro.

 

Fly Project, 3.000 de euro într-o singură seară

De pe urma petrecerilor liceenilor au avut de câştigat şi băieţii de la Fly Project, care, în aceeaşi seară (12 noiembrie), au cântat la balurile Colegiului Tehnic Rădăuţi şi Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, băgând în buzunare aproximativ 3.000 de euro.

1.500 de euro a fost şi preţul pentru o reprezentaţie de aproximativ 30-40 de minute a acelor de la Deepside Deejays, care au cântat la balul Liceului Teoretic „Ion Luca” din Vatra Dornei (22 octombrie).

 

El Negro, 1.000 de euro, Grasu XXL, 1.200 de euro

Pe scena balurilor liceelor din judeţ au mai urcat Grasu XXL (1.200 de euro) –Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni (13 octombrie),  Guess Who (1.300) – Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi (5 noiembrie) şi El Negro (1.000 de euro) – Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava (16 octombrie).

Cu un preţ de 500 de euro per spectacol, trupa suceveană Deep System a prins şi ea loc pe scena balurilor sucevene, cântând la balul de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava şi cel al Grupului Şcolar „Tomşa Vodă” Solca.

La Balul Bobocilor de la Grupul Şcolar Nr. 1 Câmpulung Moldovenesc, organizatorii au plusat şi, pe lângă Connect-R, au mai plătit 500 de euro şi pentru a-i aduce pe scenă pe membrii trupei de umor Spitalu’ 9. 

Fără a-i pune la socoteală pe invitaţii speciali ai balului aşa-zis „de Oscar” al Universităţii „Ştefan cel Mare” (26 octombrie), Paul şi Lya Lambrino, prim-balerinul Valentin Roşca şi mezzosopranele Oana Andra şi Elena Gaja, pentru aducerea cărora, din informaţiile noastre, s-au cheltuit câteva mii de euro, fără a ţine cont că aproape fiecare artist sau trupă a cerut şi decontarea cheltuielilor de transport, cazare şi masă, suma plătită de organizatorii Balurilor Bobocilor din judeţ depăşeşte 25.000 de euro.

 

Basistul de la Animal X a căzut secerat pe scenă  

Show-urile personajelor din show-biz-ul românesc tocmite să le cânte bobocilor pe sume deloc de neglijat au avut parte şi de momente mai puţin plăcute.

La balul Colegiului Naţional „Dragoş Vodă” din Câmpulung Moldovenesc, la aproape 20 de minute după ce băieţii de la Animal X şi-au început show-ul, basistul trupei, Cercel Lazăr (29 de ani), alias „Tzapu”, a căzut secerat pe scenă, sub privirile îngrozite ale candidaţilor la titlurile de Miss şi Mister, care dansau frenetic în spatele formaţiei.

„Hienă” (Şerban Miron Copot) a observat după câteva secunde că basistul a căzut şi se zvârcolea de durere pe scenă, oprindu-se din cântat.

Tot „Hienă” a fost cel care a anunţat, după o scurtă pauză, timp în care prin sală se vorbea şi de un posibil atac de cord, că basistul lor şi-a luxat genunchiul (deplasare de rotulă).

 

Grasu XXL, supărat pe organizatori 

În aceeaşi seară, la Fălticeni, la balul Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu”, Grasu XXL s-a enervat pe câţiva organizatori, care au început să strângă decorul de pe scenă, chiar în timp ce hip-hoperul cânta.

Le-a atras atenţia, a continuat să cânte, însă, după scurt timp, s-a oprit din nou, văzând că elevi organizatori continuă să demonteze decorul.

„Un singur lucru vreau să vă întreb, fraţilor, chiar în momentul în care am intrat eu să cânt trebuia să demontaţi scena? Atât am avut de spus şi gata! La revedere!”, le-a spus Grasu XXL celor prezenţi la bal şi apoi a părăsit scena, fără a reveni.

 

Monologul penibil al lui Connect-R 

Şi Connect-R a fost protagonistul unui episod neplăcut petrecut pe scena balului Grupului Şcolar Nr. 1 din Câmpulung Moldovenesc.

Chiar la începutul concertului său, cântăreţul ar fi auzit cum o adolescentă din primul rând al sălii de spectacol l-ar fi numit „portorican”, făcând aluzie la originile cântăreţului, care nu o dată s-a declarat mândru că este ţigan.

În loc să ignore remarca răutăcioasă, Connect-R s-a comportat ca un adolescent frustrat şi a început să o jignească pe tânăra respectivă, încercând să o umilească în public, iar monologul său penibil a durat câteva minute, spre mirarea celor din sală, care nu înţelegeau ce se întâmplă.

 

Andreea Bălan: „Dacă nu mă dezbrac, nu ţipă!”

În spectacol, la propriu şi la figurat, s-a dat şi Andreea Bălan, pe scena balului de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, care le-a vorbit spectatorilor despre chiloţii ei.

„Învăţaţi bine? Eu n-am învăţat şi dansez în chiloţi. (...)Vedeţi, dragii mei din presă, dacă nu mă dezbrac, nu ţipă! (...) Eu am terminat facultatea de jurnalism, deşi nu cred că o să profesez vreodată! Îmi place mai mult să dansez în chiloţi!”, e doar o parte a „teoriei” chiloţilor Andreei Bălan.

 

Elena Gheorghe, iritată pe scenă: „Opriţi-i pe fotografi”

Invitată la Balul Bobocilor Liceului cu Program Sportiv Suceava, Elena Gheorghe s-a oprit la un moment dat din cântat şi le-a cerut fotografilor aflaţi în primul rând al sălii de spectacole să înceteze să-i mai facă fotografii.

„Vă rog să nu mai faceţi fotografii. Cred că aveţi mii de fotografii cu mine. Am încheiat cu sesiunea foto”, a răbufnit cântăreaţa, îmbrăcată cu o fustă scurtă, cerând la un moment dat sprijinul organizatorilor pentru a-i opri pe fotografi. „De aici (n.r.- arătând spre talie) în sus e ok... sau aveţi alte idei”, a mai spus artista, crezând că fotografii îi „vânează” lenjeria intimă.

La final, un fotograf al unui site local a încercat să-i explice vedetei că organizatorii le-au dat locuri în primul rând şi, fiind o diferenţă de nivel faţă de scenă,  nu aveau cum să fotografieze altfel, decât de jos în sus, şi nimeni nu a încercat să-i pozeze chiloţii.

Fotograful respectiv a primit replica de la un individ din staff-ul Elenei, care i-a reproşat că are tupeu să-i ceară explicaţii cântăreţei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 25.000 de euro, pentru artişti şi trupe, cap de afiş la Balurile Bobocilor.
 Vizualizări articol: 2066 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Peste 25.000 de euro, pentru artişti şi trupe, cap de afiş la Balurile Bobocilor2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Distractie trimis de
(22 nov 2010, 13:35:10
atitea fite, atita nebunie cu balul bobocilor, doamne....a innebunit lumea....ce sa zic, mare grozavie cu balul bobocilor.......baluri au fost de-a lungul anilor, dar , , parca , in acest moment au luat-o razna toti.....atitia bani aruncati degeaba pe te miri ce cintaret, vai de capul lui, care vine si mimeaza nici macar nu cinta....cind poti sa pui un DJ. sa aiba grija de muzica, si sa te distrezi de minune.....fite, fite si iar fite.....fara rost/.......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2010

Topul Balurilor Bobocilor 2010
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei