Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 sep 2012 - Anul XVII, nr. 218 (5123)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mercedes deschide un nou capitol cu a treia generație A-Klasse

Mercedes își atacă frontal rivalii din clasa compactă. Noul A-Klasse vine cu un format nou în ceea ce privește linia caroseriei, designul exterior și interior, dotări, nivel de siguranță, tehnologii și motorizări. Compacta premium germană dispune de cel mai bun coeficient aerodinamic din segment și propulsoare ce îndeplinesc normele Euro 6.

Cel mai accesibil model este echipat standard, printre altele, cu dotări precum sistemul de prevenire a coliziunilor echipat cu radar. Preţurile în România ale noului Mercedes A-Klasse încep de la 24.676 euro (cu TVA) pentru modelul A 180.

Proporţiile definite puternic de suprafeţele desenate cu personalitate caracterizează exteriorul noii Clase A. Interacţiunea continuă dintre suprafeţele concave şi convexe creează un joc spectaculos de lumină pe caroserie, în special în părţile laterale ale acesteia, iar acest lucru conferă autoturismului o distincţie aparte.

Interiorul noii Clase A reprezintă un mare pas înainte în ceea ce priveşte calitatea - atât a materialelor utilizate, cât şi a felului în care acestea au fost desenate şi îmbinate. Liniile de design alese şi materialele de o calitate superioară au fost îmbinate pentru realizarea unui interior spectaculos.

Faptul că noua Clasa A este un hatchback sportiv cu un centru de greutate jos este accentuat de dimensiunile sale: 4.292 mm lungime  x 1.780 mm lăţime x 1.433 mm x înălţime şi pare lipit de drum. Comparativ cu predecesorul său, care a folosit o altă filozofie de design, înălţimea noului model a fost redusă cu 162 milimetri.

Clasa A este un model cu cinci locuri. Bancheta din spate oferă spaţiu pentru trei pasageri, deşi are un design sportiv ce pare să ofere doar două locuri individuale. Portbagajul are un volum standard de 341 litri. Dacă spătarele banchetei sunt rabatate, spaţiul util disponibil creşte la 1.157 litri.

Modelul dispune trei linii de echipare, "Urban", "Style", "AMG Sport", precum şi de trei pachete de design ("Night", "Exclusive" şi "AMG Exclusive") .

Toate motorizările pe benzină sunt certificate conform standardelor de poluare Euro 6, ce vor deveni obligatorii abia din 2015. Motorizările pot fi combinate cu noua transmisie manuală în şase trepte (standard) sau cu transmisia automată cu dublu-ambreiaj 7G-DCT. Clienții pot opta pentru versiunile pe benzină de 122, 156 și 211 CP, sau versiunile diesel de 109, 136 și 170 CP.

Trei setări sunt disponibile pentru şasiu şi suspensie: suspensia confort, cea sport, disponibilă opţional pentru un tren de rulare şi o manevrabilitate mai sportive (oferită împreună cu pachetul opţional Dynamic Handling sau linia de echipate AMGSport), precum şi setarea de suspensie sport ultra-performantă. Aceasta este standard pentru modelul de top A 250 Sport şi este etichetată drept "engineered by AMG".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mercedes deschide un nou capitol cu a treia generație A-Klasse.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercedes deschide un nou capitol cu a treia generație A-Klasse0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei