Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 apr 2010 - Anul XV, nr. 86 (4377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Volkswagen Amarok va fi comercializat de la 26.203 euro

Click aici pentru VIDEO

Volkswagen îşi anunţase intenţia de a pătrunde în lumea camionetelor încă din toamna anului trecut când a prezentat conceptul Robust. Versiunea de serie, care a primit finisaje superioare, o linie de design mai elaborată şi o mulţime de noi componente, se numeşte Amarok. Oficial modelul utilitar a debutat ieri la Salonul Auto de la Leipizig, ocazie cu care Volkswagen a anunțat când și la ce prețuri îl va comercializa.

Noul VW Amarok va putea fi comandat în Europa începând cu luna septembrie. Pentru moment compania a anunțat doar prețurile pentru piața germană.

Versiunea de intrare pentru modelul cu cabină dublă, tracțiune spate 2x4 și motorizarea de 122 cai putere va costa 26.203 euro, în timp ce pentru același model cu sistem 4x4 se va plăti 28.107 euro. Dotările acestora sunt destul de sumare, Amarok fiind livrat cu jante din oțel și spoilere în culoarea specifică plasticului. Modelul cu motorizarea de vârf de 163 de cai putere va costa cu 2737 de euro mai mult.

Pe următorul nivel de echipare Trendline, își fac apariția dotări elementare precum sistemul de climatizare, geamuri electrice, pilot automat, și un diferențial blocabil. Prețul pornește de la 29.988 de euro pentru modelul 2WD și 31.892 euro pentru modelul 4WD.

Ultimul nivel și cel mai interesant ca dotări este Highline, care pe lângă echipamentele anunțate anterior mai cuprinde, un set jante din aliaj de 17 inch, în timp ce la interior își face apariția un sistem de climatizare automată. Versiunea cu tracțiune spate va fi disponibilă de la 32.258 euro în timp ce versiunea 4x4 va fi livrată de la 34.432 de euro.

Dezvoltat integral în Germania, modelul Volkswagen beneficiază de rețeta specifică acestui gen de vehicule: motor longitudinal, șasiu rigid, caroserie înaltă, arcuri spate pe foi, ampatament și dimensiuni exterioare generoase

Prima utilitară de acest fel din istoria Volkswagen va fi livrată de anul viitor în versiunea cu cabină dublă şi patru uşi ce va măsura 5.25 metri în lungime. Din primăvara lui 2011 se va putea opta şi pentru versiunea cabină simplă. Sarcina maximă pe care poate să o transporte camioneta este de 1.150 de kilograme.
Bena dispune de o suprafaţă utilă de 2.52 de metri pătraţi şi o lungime de 1.55 metri.

Noul Amarok se doreşte a fi nu doar un model utilitar la cele mai înalte standarde de pe piaţă ci şi unul din cele mai competitive sub aspectul mobilităţii. Astfel germanii vor oferi trei variante diferite: cu tracţiune integrală permanentă, tracţiune integrală nepermanentă cu posibilitatea de a schimba cuplul pe puntea faţă sau spate şi tracţiune posterioară - disponibilă pe modelul de intrare.
Pieţele vizate de noul model sunt în special Africa de Sud şi Australia şi America de Sud, unde pick-up-ul se bucură de o popularitate foarte ridicată. O altă destinaţie spre care se va îndrepta camioneta de o tonă este Europa.

Partea de motorizare constă în două agregate 2.0 TDI cu injecţie common-rail. Versiunea de intrare va fi echipată cu o unitate de 122 de cai putere capabilă să ofere un cuplu maxim de 340 Nm de la 2.000 de rotaţii pe minut. Motorizarea cea mai puternică va avea 163 CP, sistem bi-turbo ce acţionează pe plaje diferite şi injecţie directă de combustibil.

Amarok va fi fabricat în Argentina în apropiere de capitala Buenos Aires. Pe piaţa locală va sosi în primăvara anului viitor, iar în Europa va fi comercializat începând cu a doua jumătate a lui 2010. Amarok înseamnă lup în limba inuiţilor, vorbită în nordul Canadei şi în Groenlanda.

Totodată, amarok mai înseamnă "lui îi plac pietrele" în spaniolă. Această ultimă denumire a fost aleasă pentru a simboliza forţa şi rezistenţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Volkswagen Amarok va fi comercializat de la 26.203 euro.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1309 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Volkswagen Amarok va fi comercializat de la 26.203 euro4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei