Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 189 (5396)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cinci autoturisme şi un autocar, implicate într-un accident pe A2, mai multe persoane fiind rănite

Cinci autoturisme şi un autocar au fost implicate într-un accident rutier produs joi, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 212, în care au fost rănite mai multe persoane, un copil de doi ani şi o fată de 18 ani fiind transportaţi la spital în Constanţa cu o ambulanţă şi un elicopter SMURD.

Şeful Biroului de Poliţie A2, comisar Ion Ilinca, a declarat pentru MEDIAFAX că un şofer care circula în coloană a accelerat şi a provocat, joi la prânz, un accident în lanţ, în care au fost implicate cinci autoturisme şi un autocar.

"Coloana se deplasa încet, iar un şofer nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul din faţă şi a provocat accidentul în lanţ", a spus comisarul şef Ion Ilinca.

În urma incidentului au fost rănite mai multe persoane, printre care un copil în vârstă de doi ani şi şase luni şi o tânăr de 18 ani. La locul accidentului au fost trimise mai multe ambulanţe şi un elicopter SMURD.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Irgenţă (ISU) Constanţa, tânăra în vârstă de 18 ani, care acuza dureri puternice la umăr, a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la Spitalul Judeţean Constanţa.

Copilul în vârstă de doi ani şi şase luni, care în momentul impactului se afla în scaunul special montat în maşina părinţilor săi, a fost preluat mai târziu de o ambulanţă şi dus, împreună cu mama lui, la Spitalul Judeţean Constanţa. Iniţial, părinţii copilului au spus că nu vor ca acesta să fie dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Alţi patru adulţi care au suferit răni uşoare au refuzat să fie transportaţi la spital.

 

Al treilea accident în lanţ produs joi pe Autostrada Soarelui

Acesta este al treilea accident în lanţ produs joi pe Autostrada Soarelui. Şapte autoturisme au fost implicate, joi dimineaţă, în alte două accidente în lanţ produse pe Autostrada Soarelui, pe sensul Bucureşti-Constanţa, la o distanţă de aproximativ doi kilometri.

Potrivit poliţiştilor rutieri, primul accident a avut loc la kilometrul 95 al autostrăzii, pe sensul Bucureşti-Constanţa, fiind implicate patru autoturisme. În urma accidentului, o persoană a fost rănită uşor. Cel de-al doilea accident s-a produs la kilometrul 93 al autostrăzii, pe acelaşi sens, fiind implicate alte trei autovehicule.

"Ambele incidente rutiere au fost provocate de frânări bruşte, de nepăstrarea distanţei faţă de autoturismul din faţă şi de viteza excesivă. Persoana rănită uşor a primit îngrijiri medicale şi nu necesită internarea, fiind în stare stabilă. Valorile de trafic sunt foarte ridicate, iar unii dintre şoferi nu respectă regulile de circulaţie, dovada fiind aceste două accidente soldate cu şapte maşini avariate şi o victimă", a declarat comisarul şef Ion Ilinca.

În urma celor trei accidente s-a circulat cu dificultate pe Autostrada Soarelui.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci autoturisme şi un autocar, implicate într-un accident pe A2, mai multe persoane fiind rănite.
 Vizualizări articol: 660 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci autoturisme şi un autocar, implicate într-un accident pe A2, mai multe persoane fiind rănite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei